Björbobadrum logo
Björbo Badrum – Nyheter och Press

 

 

 

 

 

  

 

 

NCS-KULÖR


NYHETER 2014

VEM ÄR DU?
Klassiskt stilren eller bohemchic och lantlig. Björbo Badrum erbjuder ett brett modellprogram. Alla möbler tillverkas i vårt egna snickeri i Björbo, Dalarna. För dig som uppskattar grafisk minimalism erbjuder vi det nya frontalternativet Ristad i möbelserierna APOLLO och CAPELLA. Med sina olikformade linjer ger den möbeln ny karaktär, ett helt nytt utseende och formspråk.
Stilfull enkelhet när den är som bäst.

 

DETALJERNA GÖR SKILLNADEN
Till vår klassiska möbelserie VALHALL presenterar vi i år ett spegelalternativ som harmonierar med serien. Dessutom har vi tagit fram en vacker och praktisk förvaringspall. Perfekt förvaring för toalettpapper, badlakan etc. En annan stilhöjande nyhet är den vackra toalettpappershållaren som passar alla klassiska serier. Till alla våra monterade möbler kan den som vill använda senaste ljustekniken välja tillvalet LED-belysning istället för halogenbelysning.

Handtags- och blandarsortimentet har utökats med skålhandtag i mässing och ett riktigt genuint läderlindat mässingshandtag. För att matcha mässingsdetaljerna finns även blandare i passande material. 2013 presenterade vi möbelserien SAGA som snabbt blev en favorit hos många. SAGA för tankarna till svensk lantlig sommaridyll. Med sin traditionella elegans och sitt genuina hantverk ger SAGA ditt badrum en gammaldags romantisk känsla. Under ytan finns självklart alla toppmoderna funktioner som lådor och luckor med dämpning och självindrag. Den som vill lyfta sin SAGA ytterligare väljer handfatet i grå granit med eller utan LED-belysning i tvätthon.

Handfat i grå granit är också ett populärt tillval i VALHALL-serien. Alla våra målade möbler kan väljas i valfri NCS-kulör, se respektive prislista.

Publicerade annonser:
Nya rum
Hem ljuva hem
Home & Country

bottom